13 Aralık 2008 Cumartesi

Eset NOD32 Busıness Edıtıon 3.0.672 2009

http://i33.tinypic.com/w0n869.jpg


Eset NOD32 Busıness Edıtıon 3.0.672 2009 | 25 MB

Merkezi yönetim modülüdür. Çeşitli özelliklere, araçlara ve ayarlara erişim sağlar; bütün sistem bileşenlerini bütünleştirir. Sistem bileşenleri her biri kolay kullanılabilir dizin sisteminde geliştirebilecek dört farklı gruba ayrılır. Daha geniş güvenlik sağlamak için, ayarlar şifre korumalı şekilde düzenlenip izin verilmeyen erişimi ve modifikasyonları önler.
  • Sunucu Kurulumları: ESET NOD32 Antivirus çalışma grubu bilgisayarlarına yüklenebildiği gibi server işletim sistemlerine de yüklenebilmektedir. (Ev sürümü sadece çalışma grubu bilgisayarlarına yüklenebilir.) Server’lar da tehdit altında olduklarından bu özellik işletmeler için önemlidir. Serverlar korunmasız kalırsa tek bir virüs tüm sisteminizi alaşağı edebilir.
  • Uzak Yönetim: ESET Remote Administrator ile güvenlik yazılımınızı dünyanın herhangi bir yerinden izleyebilir ve yönetebilirsiniz. Bu özellik birden fazla lokasyonlarda çalışan firmalar ya da başka bir yerden sisteme müdahale eden yöneticiler için vazgeçilmezdir.
  • "Yansı/Mirror" Yeteneği: ESET’in yansı/mirror yeteneği IT yöneticilerinin güncellemeleri çalışma grubuna bağımsız olarak yansıtarak bant genişliğinden tasarruf etmelerini sağlar. Bu da her bir çalışanın güncelleme almak için internete olan bağımlılığını ortadan kaldırır, kaynak tasarrufu ile tehditler karşı hassaslık sağlar. NOD32 provides well balanced, state-of-the-art protection against threats endangering your PC and enterprise systems running various platforms from Microsoft Windows through a number of UNIX/Linux, Novell, MS DOS operating systems to Microsoft Exchange Server, Lotus Domino and other mail servers.

    Trojans, viruses, worms and other malware using NOD32 are kept out of striking distance of your valuable data. Advanced detection methods implemented in the software even provide protection against the future threats from most of the new worms and viruses.

    The fourth generation of the NOD32 Antivirus System features a fully integrated software suite characterized by an unprecedented detection track record, the fastest scanning rates and extremely low utilization of system resources.

    NOD32's detection efficiency combined with 2-50 times faster hard disk scanning rate earned the product many international prestigious
    awards.

    NOD32 is the world leader of the Virus Bulletin 100% Awards having won more awards (21) than any competing product. Since its first submission for testing in May 1998, NOD32 was the only tested product that has never missed a single In the Wild virus.
  • http://i34.tinypic.com/27wvb0j.jpg

    Hiç yorum yok: