25 Şubat 2009 Çarşamba

Gmail'i disk yapın Gmail 4 Gb

Gmail'i disk yapın
Gmail’in kullanıcılarına sağlamış olduğu yaklaşık 4 GB’lık dosya alanını sabit diskinize ek olarak kullanmak ister misiniz?
Sabit diskinizin GB’larca alanını doldurmuşsanız veya doldurmak üzereyseniz sizin için ekstradan gelen bir depolama alanı çok şey ifade eder. Gmail’in dosya alanını saklamak için kullanıcılarına vermiş olduğu 4 GB’lık alanı sabit diskiniz olarak kullanıp belleğinizi biraz olsun rahatlatmak istiyorsanız Gspace adlı Fİrefox Eklentisini kullanabilirsinizeklentiyi kurduktan sonra öncelikle Gmail hesabınız ile giriş yapmanız gerekiyor. Böylece hesabınızdaki kalan alan Gspace tarafından hesaplanabiliyor. Bu kalan alanı sabit diskiniz olarak kullanabilmeniz için Araçlar menüsünden eklentinin ana sayfasına ulaşmanız gerekiyor. Burada görüntülenen pencerenin sol tarafı sabit diskinizin; sağ tarafı ise Gmail hesabınızın dosya durumunu belirtiyor. Bu ikisi arasında köprü kurarak tüm transfer işlemlerinizi halledebileceğiniz Gspace ile dolmaya yüz tutmuş sabit diskinize ufak da olsa bir hayat öpücüğü verebilirsiniz.

Yazılımı indirmek ve teknik destek almak için tıklayın

M. Erdem Yener - http://shiftdelete.net

5 Şubat 2009 Perşembe

Prof. Dr. Ender Saraç'tan kabızlık için çorba tarifi

Doktor Ender Saraç tarafından tavsiye edilen, kabızlık sorunu olanlar için faydalı çorba tarifi… Kabız olanlar için bitkisel çorba tarifi aşağıdadır.
Malzemeler:
Bir kilo arpa
2 adet kabak
Pırasa , ıspanak
Kereviz sapı
Bir çorba kaşığı zeytin yağı
bir tutam tuz ve su
Kabızlık için Çorba Tarifinin Hazırlanışı1. Akşamdan arpanın üstünü örtecek kadar su dökülerek sabaha kadar bekletin, sabah haşlayın, Sonra diğer malzemeleri de ekleyerek pişirin. 2. Hazırlamış olduğunuz bu kabızlık çorbasını sabah aç karnına için. Afiyet ve geçmiş olsun dileklerimizle..

www.trtcocuk.com TRT Çocuk Kanalı

www.trtcocuk.com Türkiye Radyo Televizyon kurumunun çocuk kanalının resmi web sitesidir. Sitede trt çocuk kanalında yayınlanan bazı günlük programların tanıtımları , çocuklar için oyunlar , resimler , videolar vb. bulunmaktadır. Düş peşime , Rüzgar gülü , oyunbaz sorular , bizim mahalle adlı programlar bazılarıdır.

Winamp Skins Tam 40 Adet

40 New Winamp Skins 37 MB

AVG Internet Security 8.0.233 Build 1425 Multilanguage

Anti-Virüs + Anti-Spyware + Anti-Spam + Firewall
Ev ve Küçük ofis kullanıcıları için tam koruma. Virüs, worm, trojan, spyware, adware, hacker ve spam'ları içeren en önemli İnternet tehlikelerine karşı tam güvenlik koruması.
İçerik: Anti-Virus - Virüs,worm ve trojan'lardan koruma sağlar. Anti-Spyware - Spyware, adware ve diğer kötü amaçlı programlardan koruma sağlar. Anti-Spam - Phishing ataklarına karşı koruma ve spam filtreleme sağlar. Firewall - İnternet korsanlarına karşı koruma sağlar.edilir.Providing total protection against viruses, spyware, adware, malware, and SPAM, AVG Internet Security is ideal for home users and small offices. It offers easy- to-install, easy-to-use, comprehensive detection of viruses, spyware, and adware combined with firewall protection against intrusions and hacking.
AVG Internet Security Highlights:*Anti-virus, anti-spyware, and anti-malware protection of e-mails and IM*Latest anti-spam technology to filter spam and protect against phishing*Hides your PC on the Internet to provide protection from hackers*Recent anti-virus certifications include VB100%, ICSA, and West Coast Labs*Automatically receive all new program versions for the duration of the license*Multiple language support -No need to buy a special language version
http://rapidshare.com/files/193437396/AVG_Internet_Security_8.0.233_Build_1425.rar